1e competitieronde

Zaterdag 15 september hadden we onze eerste competitie wedstrijd. Helaas moesten we een snelle aanvaller een tactische middenvelder en een steengoede verdediger missen, maar met goede moed ging de rest van het team naar Zwolle. Ook misten we een trainer, maar moeders Astrid heeft die taak op zich genomen en met verve.

De tegenstanders vroegen nog of wij spelers van hun team nodig hadden, maar Flevostar wilde het eerst zelf bekijken hoe veel ze te kort zouden komen.

Nou we hebben het geweten. Het werd een doelpuntenfestival. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 8-0 en de tweede met 6-0. De eerste zes punten zijn dus al weer binnen.

Knap gespeeld, veel samen gespeeld en heel goed het veld gecontroleerd. Steeds een achter bij de keepster en twee in de aanval. Ons respect dat ze dat zelf zo hebben kunnen regelen. Maar volgende keer zou het toch wel weer fijn zijn als het hele team weer compleet is.

De volgende wedstrijd is op 29 september. De tijden volgen nog! En voor iedereen die onze jongens en meiden een keer willen aanmoedigen, jullie zijn van harte welkom.

De wedstrijden worden in de WRZV hallen te Zwolle gespeeld aan de Buitengasthuisstraat.