HTC toernooi

Zaterdag 16 juni was er een HTC toernooi in Zwolle. Een toernooi lekker in de buitenlucht.

Omdat er maar drie teams in onze poule zaten, speelden we 3x tegen elk team. We waren goed op dreef en het scoren ging ons best makkelijk af. De tegenpartij begon een beetje te mopperen... "we moeten eerst die keeper uitschakelen" "Ja met een luchtbuks" etc... en later werd er gemopperd op de andere spelers. "Als de keeper er niet bij kan, zit er weer een andere Flevostar tussen..."  Wij ouders applaudisseerden ook voor de tegenstanders, maar dat werd gauw gezien als medelijden. Maar alle gekheid op een stokje.. Flevostar 2 heeft fantastisch gespeeld. 

De laatste wedstrijd was het spannendst. Eerst misten we Sjors al wegens ziekte en ook Thijmen moest eerder weg. EN de tegenpartij zette acht spelers in tegen de vijf van ons. Vlak voor het einde was het 4-3 voor de tegenpartij (dezelfde partij die onze geweldige keeper wilde afschieten :)). De tegenpartij schoot hard op het doel en Jaimee stopte de bal perfect, maar kwam ongelukkig tegen Carmen aan waardoor Carmen een eigen doelpunt scoorde. Het werd 5-3 en de tegenstanders lachten de dames uit... en DAT hadden ze beter niet kunnen doen. Want Flevostar is wel EEN team en als je EEN uitlacht, lach je ze allemaal uit. Het werd 5-4 en even later 5-5. Er was nog een minuut te spelen en daar vielen nog twee doelpunten.. beiden voor Flevostar. 7-5!!!!!!!

Die hadden we al verdiend!!!! en de beker op de vorige foto is ook zeer verdiend. Wat waren ze moe... zo hard hadden ze gewerkt... zelfs ons nummer 1 fan was....

Precies... uitgeteld!