De competitie is weer begonnen

Zaterdag 30 september was het weer zover. De competitie is gestart. Om negen uur startte Flevostar 1 en om kwart over elf Flevostar 2. Van beide teams heeft iemand een verslag geschreven. Deze keer waren dat Robbie en Yannick.

 

Veel gescoord bij competitie

Flevostar 1 heeft bij de competitiewedstrijden op 30 september 2 wedstrijden gespeeld en met succes, want ze hebben beide wedstrijden gewonnen.

De eerste wedstrijd was een vermoeiende strijd tegen Rontex en eindigde met een 3-2 score, waarbij alle doelpunten gemaakt zijn door Remco, die hierbij gelijk zijn eerste hattrick binnengehaald heeft. De tweede wedstrijd was tegen de Gaitrighter Boys en eindigde met een 4-0 stand waarbij wederom een hattrick gemaakt werd door Remco en één punt gescoord werd door Robbie. Alex stond in de verdediging en vervulde deze taak zoals hij altijd doet, met verve. Net zoals de keeper, Ronald, die de meeste schoten tegenhield en daarbij een enkele keer geholpen werd door de lat. Flevostar 1 heeft dus beide wedstrijden gewonnen en kon met een vrolijk gezicht huiswaarts gaan.

 

Zaterdag 30 september was het weer zover.

Eindelijk mochten de jongens en meiden van Flevostar 2 competitie gaan voetballen. Het was wel spannend want er stond toch een ander team dan vorig jaar. Robbie, Wilco, Roos, Luuk en Volkan waren er niet meer bij. Met zijn 5 en gingen we op pad. Sjors, Luca, Jaimee, Carmen en Yannick waren er klaar voor. Wat hebben ze goed gespeeld. De eerste wedstrijd tegen Raalte hebben ze met 5-0 gewonnen. Ze speelden zo goed samen. Er stond echt een team. Luca heeft zijn eerste goal gescoord en Sjors was heerlijk aan het verdedigen. De tweede wedstrijd speelden ze tegen Zwolsche Kids. Deze was erg spannend. En is uiteindelijk in 2-2 geëindigd. Jaimee heeft fantastisch staan keepen. Carmen en Yannick weten elkaar bijna blindelings te vinden. Moe maar voldaan gingen we weer naar huis.

(voetnoot van Yannicks moeder): Jongens en meiden wat ben ik trots op jullie. Jullie hebben het fantastisch gedaan. Op naar de volgende wedstrijd op 14 oktober.